Prima Agapia Logo

DIRECȚIA PENTRU AGRICULTURĂ JUDEȚEANĂ IAȘI

Anunțuri de interes

Informare termen inscriere agricultura ecologica.pdf

Adresa MADR privind inregistrarea operatorilor in agricultura ecologica.pdf

Anunț cursuri DAJ 2017.pdf

Anunt recrutare consilier superior

16-10-2019

 Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice vacante de consilier clasa I, grad profesional superior anunt consilier superior.pdf FORMULAR DE ÎNSCRIERE(2).pdf

Mai mult

Colaborarea Direcției pentru Agricultură Județeană Iași cu cercetarea academică

16-10-2019

În cadrul Zilelor Academice Ieșene, ediția a XXXIV –a, Institutul de Cercetări Economice și Sociale ,, Gh. Zane " Iași - Academia Română Filiala Iași a organizat în data de 15 octombrie 2019 Sesiunea Științifică: "Spațiul rural românesc între realitate și așteptări". Reprezentanta Direcției pentru Agricultură Județeană Iași a prezentat lucrarea: ,, 20 de ani de colaborare între cercetarea academică și consultanța publică ieșeană pentru dezvoltarea spațiului rural ". Au fost evidențiate colaborările dintre specialiștii din consultanță (...)

Mai mult

Anunt concurs recrutare

10-10-2019

Directia pentru Agricultura Iasi, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice vacante de consilier clasa I, grad profesional debutant Anunt concurs recrutare.pdf FORMULAR DE ÎNSCRIERE(1).pdf

Mai mult

AJUTOR DE MINIMIS PENTRU ALBINE

25-09-2019

Guvernul a aprobat hotărârea prin care se instituie schema de „Ajutor de minimis pentru compensarea efectelor fenomenelor hidrometeorologice nefavorabile manifestate în perioada martie-mai 2019 asupra sectorului apicol”. Se impune această măsură întrucât familiile de albine nu au putut să beneficieze de hrană suficientă, din cauza diminuării timpului pentru cules, precum și a cantității mici de polen și nectar. Cine sunt beneficiarii? a) apicultori, persoane fizice care dețin atestat de producător emis în baza Legii nr. 145/2014, cu modificările și completările ulterioare, valabil la (...)

Mai mult

Controlul integrat al poluării cu nutrienți

01-08-2019

Seria întâlnirilor de informare cu producătorii agricoli, fermieri din mediul rural, au continuat în județul Iasi în săptămâna 22-28.07.2019, mai precis în zilele de 25.07.2019 și 26.07.2019 în comunele Popești și Sirețel, privitor la respectarea Codului de bune practici agricole împotriva poluării apelor cu nitrați proveniți din surse agricole. Acțiunile, desfășurate în cadrul proiectului ,,Controlul integrat al poluării cu nutrienți” , vizează reducerea poluării apei și a solului cu nutrienți (în special azot și fosfor) proveniți din activitatea agricolă, (...)

Mai mult

Controlul integrat al poluării cu nutrienți

24-07-2019

În perioada 9.07-19.07.2019, reprezentznți ai DAJ Iași au participat , la invitația Asociației Fermierilor din România, la o amplă acțiune de instruire a fermierilor, crescători de animale și din domeniul vegetal privind promovarea Codului de bune practici agricole și reducerea riscului poluării apelor cu nitrați proveniți din surse agricole în cadrul proiectului ,,Controlul integrat al poluării cu nutrienți,,. Instruirile au avut loc în localitățile care au beneficiat de finanțări acordate din partea Băncii Mondiale prin Ministerul Apelor și Pădurilor pentru construirea de platforme de depozitarea (...)

Mai mult
1 la 6 din 35

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea Directia Pentru Agricultura Iasi. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Directia Pentru Agricultura Iasi.