Prima Agapia Logo

DIRECȚIA PENTRU AGRICULTURĂ JUDEȚEANĂ IAȘI

Directia pentru Agriculltura Judeteana Iasi premiata de ANFP

28-10-2019

 Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a organizat Conferința Internațională "Inovație și Calitate în Sectorul Public" pentru a face cunoscute exemplele de succes, bunele practici implementate în administraţia publică românească şi europeană, cât şi pentru a fi premiate aceste iniţiative care pot impulsiona performanţa în sistemul public.

Bunele practici înscrise de reprezentanții Direcției pentru Agricultură Județeană Iași în anul 2019 la Competiția celor mai bune practici din administrația publică din România, ediția a XII – a, în cadrul Pilonului 1 Soluții moderne pentru creșterea calității vieții sunt:

 PARTENERIATE PENTRU CREȘTEREA CALITĂȚII SERVICIILOR PUBLICE DE CONSULTANȚĂ ÎN MEDIUL RURAL DIN JUDEȚUL IAȘI, elaborată de Apetroaie Camelia – Consilier Compartiment asistență tehnică zonală și RICA.

 MOLDOVIA - elaborată de Elefteriu Eduard și Radu Carmen – Consilieri Compartiment Formare profesională, promovare și elaborare proiecte.

Acestea se regăsesc printre aplicațiile publicate în Ghidul de bune practici, 2019, iar în cadrul festivității de închidere a Conferinței ,, Inovație și calitate în sectorul public ", Direcției pentru Agricultură Județeană Iași i-a fost acordată Diploma de bună practică pentru aplicațiile înscrise în Competiție.

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea Directia Pentru Agricultura Iasi. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Directia Pentru Agricultura Iasi.