Prima Agapia Logo

DIRECȚIA PENTRU AGRICULTURĂ JUDEȚEANĂ IAȘI

DAJ IAȘI – singura instituție din cadrul MADR premiată la nivel national

06-11-2018

În perioada 30 – 31 octombrie 2018 Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat Conferința internatională ,, Inovație și calitate în sectorul public ", ediția a XI – a, în localitatea Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

În cadrul evenimentului au fost premiate proiectele depuse în cadrul ,,Competiției celor mai bune practici în administrația publică din România ". Direcția pentru Agricultură Județeană Iași – singura instituție din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a participat cu trei proiecte și a fost premiată la nivel național, astfel:

La Pilonul I ,, Investiții inteligente în dezvoltarea resurselor umane " cu proiectele:

 Soluții alternative în dezvoltarea calității profesionale - Mențiune.

 Agricultura: afacere doar pentru profesioniști – Diplomă de bună practică.

La Pilonul II ,, Inițiative și soluții integrate pentru dezvoltare durabilă " cu proiectul:

 Sprijin pentru implicarea femeilor din mediul rural din județul Iași în dezvoltarea durabilă " –Premiul III.

Evenimentul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici a cuprins și o Sesiune plenară: Administrația publică în anul Centenarului, precum și prezentarea Cartei Diversității din România. Manifestarea a reprezentat un real schimb de experiență și de bune practici între funcționarii publici la nivel național și posibilitatea de a implementa diverse proiecte în alte comunități.

Toate materialele prezentate în acest website sunt proprietatea Directia Pentru Agricultura Iasi. Nu puteti folosi aceste materiale fara acordul Directia Pentru Agricultura Iasi.